Isnin, 19 Oktober 2015

GOODIES KEREPEK PILIHAN


Teks: Norhayati Mohd Nooh

Alhamdulillah... percubaan kali pertama menerima tempahan goodies  bagi kerepek bawang telah dapat disempurnakan. Sebenarnya ini adalah  pengalaman kali pertama kami membuat pembungkusan goodies untuk sesebuah majlis kenduri kahwin. Kebiasaanya saya lebih kepada jualan secara kecil-kecilan.  Perasaan sungguh seronok dapat kami rasakan setelah tempahan ini disiapkan dalam jangka masa yang singkat. Semoga tempahan goodies ini akan sentiasa berterusan buat kami sekeluarga. Perkongsian kali ini saya huraikan dengan anda apa yang dikatakan dengan goodies kenduri kahwin.

Apa itu goodies kenduri kahwin
Ianya lebih  kepada Istilah cenderahati  dalam bentuk  Doorgift / Goodies Bag kahwin sebagai buah tangan tetamu yang hadir di majlis tersebut. Dahulu kita lihat adanya pemberian bunga telur pada majlis kenduri kahwin kepada tetamu, tetapi sekarang mengikut arus kemodenan dan arus semasa, mereka lebih senang memberi goodies atau doorgift pada para tetamu mereka. Kita boleh lihat kebiasaannya goodies kenduri kahwin ialah mengikut kreativiti masing - masing atau mengikut bajet yang disediakan. Pelbagai jenis bentuk dan corak serta isi dalaman goodies itu tadi. Ada yang memberi dalam bentuk barangan contoh seperti mug,cawan dan sebagainya. Ada juga goodies dalam bentuk makanan seperti cup kek, biskut dan juga aneka kerepek.


Goodies Kerepek Bawang

Kenapa anda perlu menjadikan goodies kerepek kami sebagai pilihan
1)      Barangan kami adalah universal-sesuai dimakan pada bila-bila masa dan sesuai untuk golongan kanak-kanak dan dewasa.
2)      Menyediakan aneka kerepek seperti kerepek bawang atau kerepek ubi yang dijamin sedap dan ranggup.
3)      Dapat menjimatkan masa pembungkusan. Kami menyediakan perkhidmatan pembungkusan dalam kuantiti yang banyak. Pelbagai pilihan pembungkusan mengikut citarasa anda.
4)      Harga yang berpatutan dan penghantaran percuma di kawasan berhampiran.

Jika anda masih tercari-cari produk yang sesuai untuk melengkapkan majlis istimewa anda kami sedia membantu. Semoga usaha kecil saya ini boleh memudahkan proses kerja atau urusan anda.

DELIVERY AREA-seremban-bangi-kajang-putrajaya- -KL -shah alam-(kalau ada permintaan)
HARGA BORONG: sila call/sms/pm 012-7482126
Kepada yang berminat boleh berhubung terus kepada saya.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan