Rabu, 9 Mac 2016

HIDUP ADALAH PILIHAN

Pengalaman menghadiri  Seminar Intentif Magnet Kekayan & Kejayaan (IMKK) Mac 2016 di IDCC, Shah Alam, satu kenangan yang sangat indah buat diri saya. Allah bagi peluang untuk saya menuntut ilmu dengan menghadiri seminar selama 3 hari. Satu seminar yang boleh dikatakan LUAR BIASA berbanding seminar yang lain. 

Rata-rata peserta yang hadir  sanggup berkorban dari segi masa, tenaga dan wang ringgit semata-mata ingin mencari ilmu dan  mencari mentor bagi mencapai kejayaan dalam kehidupan.

Alhamdullilah & SubhanaAllah....

Allah yang Maha Mengetahui  yang  terbaik buat hambanya..

A step for a success…I am millionaire journey is begin..InsyaAllahAlhamdulillah tamat sudah..semoga impian menjadi kenyataan
INTENSIF MAGNET KEKAYAAN DAN KEJAYAAN 


PESANAN DR AZIZAN OSMAN:-

-Lambat bertindak antara punca yang melambatkan apa sahaja proses dalam mecapai kejayaan hidup, termasuk bisnes. “ NOW or NEVER”

- Semangat kena bakar secara konsisten dan untuk ia sentiasa terbakar, cuba tukar LoGISTIK sekitar anda. Ikuti cerita-cerita orag yang berjaya, baca buku Motivasi & Inspirasi Kejayaan untuk membangkitkan aura positif.

-Belajar untuk meruntuhkan ”ROADBLOKS”  dalam diri. “ Hati yang bersih bagaikan magnet yang boleh menarik apa sahaja termasuk elemen-elemen negative. Marah, dengki, khianat ,menipu antara ‘roadblocks’ yang kita bina menghalang  kita berada dalam situasi positif untuk membina kekayaan dunia dan akhirat.


Moment keramat yang pastinya tidak akan dilupakan

*Teringat suasana meyanyikan lagu “ Bara Bara Bere Bere……”

*Rindu sangat dengan moment IMKK Mac 2016…


*Rindu sangat suasana positif dalam dewan
 “ SWITCH….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah”

* Berdiri atas kerusi..sambil  "SAY I"


Terima kasih semuanya- Semoga kita semua KAYA & BERJAYA

Everything come at the perfect time!!! Thank Allah for OUR great STORY!!!

Alhamdullillah
Sayang semuanya........

Tiada ulasan:

Catat Ulasan